Aan de Trompstraat wonen tien bewoners. Tien jong volwassenen met ieder zijn of haar eigen bezigheden en werkzaamheden én ieder zijn of haar eigen appartement. Ze stellen zich graag aan je voor.

Ralph

In de Trompstraat heb ik mijn eigen appartement. Hier is het heel leuk en gezellig.
Ik werk op maandag bij Brasserie Eiggenwijzz. Dat doe ik met heel veel plezier. Hier moet ik afwassen, klanten bedienen, koffie zetten en kassawerkzaamheden doen.
Ook werk ik op dinsdag, donderdag en vrijdag bij de bakkerij Bakkerijzz. Hier maak ik lekkere taarten en koekjes. Het allerleukste hieraan is dat ik mag voorproeven. Op woensdag ga ik nog naar school.
Ik speel graag spelletjes op de computer. Ook doe ik elk jaar mee aan de kustmarathon. Zwemmen vind ik heel erg leuk en op donderdag ga ik naar fitness. Voor een potje schaak ben ik ook altijd te porren.
Mijn grootste wens is om nog eens met alle bewoners naar Disneyland Parijs te gaan.

Denise

Wonen in de Trompstraat is heel erg leuk. Hier wonen hele gezellige en leuke bewoners. Ook de begeleiding is heel leuk en lief.
Op maandag en vrijdag werk ik bij Brasserie Eiggenwijzz. Hier doe ik poetsen. Dat vind ik leuk om te doen. Ik bedien ook de klanten. Appeltaart maken vind ik het leukste.
Op maandag en donderdag ga ik altijd fitnessen. Fietsen en lopen vind ik fijn om te doen.
Ik houd erg van muziek luisteren. Voornamelijk de Hitzone. Knutselen is ook een grote hobby. Dit doe ik met heel veel plezier.
Spelletjes met anderen spelen maakt mij heel blij. Dit vind ik heel gezellig.
Mijn grootste wens is om naar een optreden van Jan Smit te gaan.

Niki

Vanaf april 2011 woon ik in de Trompstraat. Ik heb hier mijn eigen appartementje. Ik doe mijn eigen was opvouwen en ophangen.
Ik werk op de Zorgboerderij Pitteperk. Daar help ik met het pad schoonmaken van de koeien. Ook werk ik hier in de tuin. Het helpen in de winkel vind ik ook erg leuk. Ik verkoop daar kaas.
Puzzelen vind ik heel erg leuk. Ik vind het ook erg leuk om samen met andere mensen leuke dingen te doen, zoals spelletjes doen. Ik houd heel erg van dieren en zorg graag voor ze.
Op dinsdag ga ik meestal om de 2 á 3 weken zelfstandig naar de bibliotheek. Dan neem ik altijd leuke boeken mee om te lezen.
Mijn grootste wens is om te zwemmen met een dolfijn.

Sicco

Ik woon in de Trompstraat. Hier heb ik een eigen appartementje. Het is hier geweldig.
Ik heb twee oudere broers, Pieter en Mees, en een jongere broer, Wessel. Ik ben een echte grappenmaker.
Ik werk maandag en dinsdag op Zorgboerderij Pitteperk. Hier vind ik schoonmaken altijd erg leuk. Op woensdag werk ik bij de Emté. Hier bak ik soms broodjes. Dat vind ik toch wel heel erg leuk. Donderdag en vrijdag ga ik naar houtvakwerk. Als je mij vraagt wat ik hier het leukst vind dan is dat… zagen.
Mijn hobby’s zijn zingen en muziek luisteren, hockey en zwemmen. Naar Ernst en Bobby luisteren vind ik heel leuk.
Mijn grootste wens is om naar een optreden van de band Mainstreet of Ernst en Bobby te gaan.

Danny

Ik vind het hier in de Trompstraat heel erg leuk en gezellig.
Ik ben gek op Nederlandstalige muziek. Ik luister naar kinderliedjes, Ernst en Bobbie, Sinterklaas. Ik verzamel ook heel veel dingetjes. Dit vind ik heel erg leuk. Ik verzamel keycords, cd’s, pennen, stickers, ook alles van brandweerauto’s of vrachtauto’s Ik houd echt heel erg van vrachtauto’s. Dit vind ik echt te gek!
Naar de rommelschuur gaan vind ik toch wel zo leuk. Al die leuke spulletjes. Ik koop ook vaak dan mooie cd’s.
In de zomer ga ik altijd naar een strandhuisje. Ik vind het daar zo mooi. Vaak ga ik ook gezellig naar de bibliotheek. Ik houd echt van gezelligheid en grapjes maken.
Ik ben een echt gezelligheidsmens en eigenlijk bijna altijd vrolijk. Ook ben ik heel nieuwsgierig, ik wil graag weten wat iedereen aan het doen is en wat we overdag voor leuke dingen gaan ondernemen.
Mijn grootste wens is om met alle bewoners een keertje naar de dierentuin te gaan of een optreden van Ernst en Bobbie.

Dirk

Ik houd van grapjes uithalen. Samen met huisgenoten of de leiding neem ik wel eens iemand in de maling. Iemand laten schrikken probeer ik ook heel vaak.
Ik ben heel erg technisch en kan dan ook heel goed omgaan met apparaten, zoals een Ipad of de computer. Foto’s maken en filmen doe ik ook heel graag.
Ik houd van Nederlandstalige muziek. Nick en Simon, Jan Smit of Marco Borsato. 100% NL is mijn favoriete radiozender. Hier luister ik erg vaak naar.
Ik vind het heerlijk om met mijn geluidsinstallatie muziek te maken en te luisteren. Een echte dj-set. Ook ga ik graag fietsen met iemand samen op de tandem.
Ik houd erg van snelle auto’s, zoals een mooie Ferrari. Daarnaast vind ik de wagens van de hulpdiensten zoals politie en brandweer heel erg interessant.

Regine

Wonen in mijn appartement in de Trompstraat is heel gezellig. Mijn huisgenoten zijn erg aardig.
Ik werk de hele week overdag op de onderneming. Hier werk ik heel erg hard. Hier doe ik dingetjes uitpakken en opruimen. Eigenlijk alles.
Ik houd heel erg veel van knutselen. Ook ben ik een echte voetbalfan. Ajax is mijn club. In mijn vrije tijd hou ik ook heel erg van lopen. Muziek luisteren vind ik heel erg leuk. Nederlandstalige muziek ik toch wel mijn favoriete muziek.

Djen.

Ik ben Djen van Doezelaar en ik ben 24 jaar. 18 december 2023 word ik 25.
Ik woon  vanaf 1 mei 2023 op de Tromp.
Mijn appartement is heel gezellig geworden en ik heb een super mooie Feyenoord slaapkamer.
 Met alle andere bewoners van de Tromp heb ik een goede klik en ik kan het ook met iedereen van de begeleiding goed vinden.
Ik heb het heel erg naar mijn zin op de Tromp. Ik vind vooral de uitstapjes met mijn mede bewoners erg leuk maar ook samen tv kijken op zaterdagavond is heel gezellig.
Vanaf 1 augustus 2023 woon ik niet alleen in Middelburg maar ga ik er ook werken. Ik ga dan werken bij Weststrate verpakkingsmateriaal via Philadelphia (tante Amalia) Het is ongeveer hetzelfde werk als ik in Goes deed dus dat moet lukken.
Mijn hobby’s zijn Gamen, en muziek draaien en luisteren, mijn favoriete muzieksmaak is hardstyle.
Ik ga ook graag op vakantie om nieuwe dingen te zien en te ontdekken..
Ik ben heel sportief. Ik voetbal bij het G team van Zeelandia Middelburg en op vrijdag ga ik de ene week naar de sportschool en de andere week naar het zwembad. Ik hou van een potje dart en ik kan ook heel goed skiën.
Ik zou heel graag nog eens naar een formule 1 wedstrijd willen gaan om Max aan te moedigen.

Groetjes Djen

Mark

Ik ben een vrolijke en enthousiaste man. Ik vind het heel erg leuk om grapjes te maken. Maar als het mij te druk wordt, zoek ik de rust in mijn appartement op.
Ik werk op een zorgboerderij. Hier doe ik alle werkzaamheden met heel veel plezier en enthousiasme. Ik vind buiten werken het allerleukst.
Na mijn werk kan ik me goed vermaken en speel ik onder andere graag in de zandbak achter in de tuin. Een keer per week paardrijden vind ik ook onwijs leuk en ik ga ook nog naar de scouting.
Fietsen en zwemmen vind ik heel leuk om te doen, maar op mijn appartement een dvdtje kijken vind ik ook wel heel fijn.

Rebekka

Ik woon hier goed samen met de andere bewoners. Ik heb mijn eigen appartementje en dat vind ik erg fijn.
Ik werk bij Grandcafé Willem en bij Eiggenwijzz. Dit doe ik met veel plezier.
Ook ben ik vrij zelfstandig en kan ik een hoop dingen zelf ondernemen.
Ik hou van paarden, daarom ga ik elke week op zaterdag paardrijden.
Verder houd ik ook erg van lezen. Daarnaast mag ik ook graag even op mijn computer bezig zijn om filmpjes te kijken op youtube. Ik luister ook graag naar muziek.