doneren 2

Wilt u de bewoners van de Tromp financieel steunen?
Onze bewoners betalen hun huur en de normale bijkomende kosten zelf, uit hun inkomen dat ze van de overheid ontvangen. Maar veel zaken vallen daar niet onder. Die worden onderhouden uit sponsorgelden en particuliere giften. De gezamenlijke ruimte, waar de bewoners elkaar ontmoeten, samen eten of samen televisie kijken is bij de start van het project betaald uit sponsorgelden. Evenals de mooie keukeninventaris en de tuininrichting. Voor het onderhoud van dat alles is steeds geld nodig.

Wilt u nu een gift geven? U kunt nu overmaken.

(Hier is een lijst van bedrijven,  instellingen en particulieren die u voorgingen)
Wij zijn een erkende ANBI, uw gift is aftrekbaar voor de belasting. Onze ANBI gegevens vind je bij Geef.nl

Bijdragen op regelmatige basis

Giften zijn ook erg welkom voor bijdragen aan uitstapjes, concertbezoek en korte vakanties. We zijn daarom erg blij met particulieren en organisaties die de Tromp willen steunen met een periodieke gift. Als u uw periodieke gift voor minimaal vijf jaar vastlegt in een overeenkomst, kan dat u extra belastingvoordeel opleveren. Lees hier hoe dat werkt.

Bijdragen als instelling, fonds of bedrijf

Een recent groot sponsor-project was de aanschaf van onze eigen personenbus. Even met z’n allen naar het strand, met een groepje naar een evenement, het is allemaal veel beter te organiseren nu we over eigen vervoer beschikken. De exploitatie kan uit de vervoersbijdragen van de bewoners. Maar de aanschaf en ook de afschrijving zijn voor onze eigen rekening. We zijn heel erg blij met bedrijven, instellingen, fondsen en particulieren die dit mogelijk hebben gemaakt! Overweegt u als bedrijf of instelling om ons te sponsoren? Of bent u bekend met een fonds dat goed bij onze doelstellingen past? We komen graag met u in contact!

De Club van 100

De club van 100 is een groep mensen met een grote betrokkenheid bij de Tromp. Zij verbinden zich voor langere tijd om zowel financieel als inhoudelijk betrokken te blijven bij onze bewoners en de stichting WMZO. Download het aanmeldingsformulier