30 april 2016,  een onvergetelijk mooie dag voor de bewoners, de teamleden, de ouders en de vrijwilligers van de Trompstraat

Op 30 april 2011 betrekken de bewoners hun eigen huis in de Trompstraat, dat is opgezet door de stichting WMZO. Vijf jaar verder vieren de bewoners met veel trots hun eerste lustrum. Dit is mogelijk dankzij heel veel lieve giften en steun van veel betrokkenen.

Rode Kruis

De feestdag kan doorgaan dankzij een bijzonder gul en hartelijk gebaar van het Rode Kruis in de vorm van een verwendag voor de bewoners. De contactpersoon van het Rode Kruis, Ina Willemse , heeft zich ingezet om deze dag te laten slagen met hulp van sympathieke vrijwilligers van het Rode Kruis.

Sponsoren

Tevens is er door vele gulle gevers voor gezorgd dat de bewoners extra verwend worden. Hieronder volgt een opsomming van de sponsoren die de dag voor de bewoners zo bijzonder hebben gemaakt.

Kippie Burcht Middelburg

Cafetaria Lammers

André’s Bloemen

SNS Bank

Bruna knutsel spullen

Karwei: Moes tuin

Etos: goodiebags

Chocolat Lovers

Jumbo Middelburg

Plus Corbijn Vrouwenpolder

Zaterdagse marktkraam Dekker

Parfum stunter Markt Middelburg

Oud Hollandse kaaskraam Markt Middelburg

Buddys

Bakker Bart

Jamin

Zeeland Plan Grijpskerke

Amadore


De Pepernoten Middelburg

Veel dank gaat uit naar Rob Dreessen, die met De Pepernoten Middelburg de stichting WMZO als het goede doel van 2016 heeft gekozen. Hij gaat als tegenprestatie in december als goedheiligman met zijn team van Pieten naar de winkels die zo gul hebben gegeven.

Korte samenvatting van de festiviteiten:

De bewoners werden in oude auto’s opgehaald van hun woning aan de Trompstraat en naar het mooi versierde scoutinggebouw van de blauwe jungle gebracht. Daar werden ze opgewacht door vrijwilligers, personeel en ouders.
Wethouder C. Simons opende het feest met een speach. Na een toast werden buiten oud-Hollandse spelen gedaan onder leiding van vrijwilligers van het Rode kruis. Na afloop ontvingen alle bewoners prijzen / cadeautjes.
De maaltijd bestond uit het lievelingsmaal van veel bewoners: frietjes met salade en een snack, met een fruittoetje na.
De ruimte werd verduisterd, onder leiding van een DJ met muziek- en lichtshow werd er enthousiast gedanst.
Na afloop werden de bewoners moe maar voldaan met de Rode Kruisbussen teruggebracht naar hun woning.
Voor een foto-impressie van het feest: zie foto-galerie – hoogtepunten bewoners – 5-jarig jubileum.